Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.
Time Δευτ.- Παρασκ.: 06:00μμ - 09:00μμ

Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας
Time 22310-22582

 Ύστερα από την αναγγελία του θανάτου της  Μαρίας Αρκουμάνη, πρώην και επί σειράν ετών μέλους του Δ.Σ. του Λυκείου των Ελληνίδων Λαμίας, συνήλθε εκτάκτως  το Διοικητικό Συμβούλιο σε διαδικτυακή  συνεδρίαση σήμερα 11/11 /2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.00 και προκειμένου να αποτίσει ελάχιστο φόρο τιμής στην εκλιπούσα, αποφάσισε :

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών αρχίζει φέτος για 46η χρονιά η λειτουργία των χορευτικών τμημάτων και των δραστηριοτήτων του Λυκείου μας.

ΕΝΑΡΞΗ  ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ: 2019 - 2020

Αγαπητοί μας χορευτές και χορεύτριες, αγαπητοί μας χορωδοί, μέλη, γονείς και φίλοι του Λυκείου.

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Αγαπητοί μαθητές-χορευτές της μεγάλης λυκειακής οικογένειας του Λ.τ.Ε. Λαμίας  που αυτή την ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά κοπιάσατε, διαγωνισθήκατε και τελικά πετύχατε  την εισαγωγή σας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, η πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και οι δάσκαλοι του λυκείου μας,  με μεγάλη χαρά σας συγχαίρουμε και σας και σας ευχόμαστε να έχετε μια ωραία, συναρπαστική και δημιουργική φοιτητική ζωή.

Αγαπημένοι μας μικροί και μεγάλοι χορευτές και χορωδοί.
Αγαπημένοι γονείς και φίλοι του Λυκείου μας.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας για ακόμη μια φορά και να σας ευχηθούμε υγεία, ευπραξία στα έργα σας και ευηνεμία στους σκοπούς σας.

Ευχές από το Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας

Τώρα Απρίλης κι άνοιξη, τώρα Χριστός Ανέστη, τώρα στολίζει ο θεός τη γη με εννιά λογιώ λουλούδια....

"Καλή Ανάσταση" με υγεία, ειρήνη κι ελπίδα για καλύτερες μέρες

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ.

Το ΛτΕ Λαμίας επιθυμώντας να στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας και το Παράρτημα Πρόνοιας Παιδιού Φθιώτιδας, που με τόση αγάπη φροντίζουν τα παιδιά, ζητά από τους συμπολίτες μας να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια, όπως ο καθένας δύναται και επιθυμεί, ώστε να μην λείψει τίποτε από τα αγαπημένα μας αυτά παιδιά.

Ελπίζουμε να σταθείτε αρωγοί και σε αυτή μας την προσπάθεια.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ιδιαίτερες ανάγκες, καθώς και τον τρόπο αλλά και τόπο συλλογής των προσφορών, επικοινωνήστε με την Έφορο Δικαιωμάτων Γυναίκας και Παιδιού-Ισότητας Φύλων Ελένη Φυσέκη στο τηλ. 6976510667

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ.

Το ΛτΕ Λαμίας θα παραμείνει κλειστό για 14 ημέρες

Το Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας θα παραμείνει κλειστό για 14 ημέρες, συμμορφούμενο με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για κλείσιμο όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας στην προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η επιδημία του κορωνοϊού.

Το Δ.Σ.

Ματαίωση της Προγραμματισμένης Επίσκεψης στην Ιερά Μονή Παναγίας Κορώνης

Αγαπητά μέλη και φίλες του ΛτΕ Λαμίας, η προγραμματισμένη για τη 13η Μαρτίου επίσκεψη στην Ιερά Μονή Παναγίας Κορώνης για την παρακολούθηση της ακολουθίας των Β' Χαιρετισμών, ματαιώνεται λόγω των εξελίξεων με την επιδημία του κορωνοϊού.

Το Δ.Σ.

Ματαίωση της Εκδήλωσης της 8ης  Μαρτίου στη Λ.Α.Φ.

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του ΛτΕ Λαμίας σας ενημερώνουν ότι η εκδήλωση της 8ης Μαρτίου στη Λ.Α.Φ. Λαμίας ματαιώνεται, λόγω της κατάστασης που διαμορφώθηκε εξαιτίας του κορωνοϊού και στα πλαίσια των μέτρων που λαμβάνονται για την γενικότερη προφύλαξη του πληθυσμού.