Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.
Time Δευτ.- Παρασκ.: 06:00μμ - 09:00μμ

Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας
Time 22310-22582

Το ΛτΕ Λαμίας επιθυμώντας να στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας και το Παράρτημα Πρόνοιας Παιδιού Φθιώτιδας, που με τόση αγάπη φροντίζουν τα παιδιά, ζητά από τους συμπολίτες μας να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια, όπως ο καθένας δύναται και επιθυμεί, ώστε να μην λείψει τίποτε από τα αγαπημένα μας αυτά παιδιά.

Ελπίζουμε να σταθείτε αρωγοί και σε αυτή μας την προσπάθεια.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ιδιαίτερες ανάγκες, καθώς και τον τρόπο αλλά και τόπο συλλογής των προσφορών, επικοινωνήστε με την Έφορο Δικαιωμάτων Γυναίκας και Παιδιού-Ισότητας Φύλων Ελένη Φυσέκη στο τηλ. 6976510667

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ.

Το ΛτΕ Λαμίας θα παραμείνει κλειστό για 14 ημέρες

Το Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας θα παραμείνει κλειστό για 14 ημέρες, συμμορφούμενο με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για κλείσιμο όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας στην προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η επιδημία του κορωνοϊού.

Το Δ.Σ.

Ματαίωση της Προγραμματισμένης Επίσκεψης στην Ιερά Μονή Παναγίας Κορώνης

Αγαπητά μέλη και φίλες του ΛτΕ Λαμίας, η προγραμματισμένη για τη 13η Μαρτίου επίσκεψη στην Ιερά Μονή Παναγίας Κορώνης για την παρακολούθηση της ακολουθίας των Β' Χαιρετισμών, ματαιώνεται λόγω των εξελίξεων με την επιδημία του κορωνοϊού.

Το Δ.Σ.

Ματαίωση της Εκδήλωσης της 8ης  Μαρτίου στη Λ.Α.Φ.

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του ΛτΕ Λαμίας σας ενημερώνουν ότι η εκδήλωση της 8ης Μαρτίου στη Λ.Α.Φ. Λαμίας ματαιώνεται, λόγω της κατάστασης που διαμορφώθηκε εξαιτίας του κορωνοϊού και στα πλαίσια των μέτρων που λαμβάνονται για την γενικότερη προφύλαξη του πληθυσμού.

Αποκριάτικες Στιγμές

Το απόγευμα της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου 18.30- 20.30, στο κτίριο της Παλαιολόγου 26, περιμένουμε τους μαθητές μας να ζήσουμε μαζί παραδοσιακές

Το ΛτΕ Λαμίας Διοργανώνει τον Ετήσιο Χορό του την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

Το ΛτΕ Λαμίας διοργανώνει τον ετήσιο χορό του την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00, στο «Κτήμα Πασιάκου» και μαζί με χορευτές, γονείς και φίλους θα κόψει και την Βασιλόπιτα του 2020.