Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.
Time Δευτ.- Παρασκ.: 06:00μμ - 09:00μμ

Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας
Time 22310-22582

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών αρχίζει φέτος για 46η χρονιά η λειτουργία των χορευτικών τμημάτων και των δραστηριοτήτων του Λυκείου μας.

Αποκριάτικες στιγμές

Το απόγευμα της 28ης Φεβρουαρίου στην αίθουσα χορού του ΛτΕ  Λαμίας  οι μικροί χορευτές βίωσαν και χάρηκαν ιδιαίτερες «Αποκριάτικες στιγμές».

Παραδοσιακές Κορδέλες στην πόλη!

Το βράδυ της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου ο Δήμος Λαμιέων ξεκίνησε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του 2020 πλημμυρίζοντας τους κεντρικούς δρόμους της πόλης με παραδοσιακή μουσική.

Κοπή Βασιλόπιτας και ετήσιος χορός του ΛτΕ Λαμίας

Σε μια κατάμεστη αίθουσα το ΛτΕ Λαμίας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου την κοπή της βασιλόπιτας του 2020 με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Συμεών  και την παρουσία τοπικών αρχόντων, εκπροσώπων του τύπου,του Δ.Σ. του Ομίλου των Φίλων του ΛτΕ Λαμίας,

Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας  στον Αλμυρο

Ένα μεσημέρι Κυριακής πλημμυρισμένο από ωραία παραδοσιακή μουσική και χορούς, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν αλλά και συμμετείχαν στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Χορού Αλμυρού του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου.

Το Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας στο ορφανοτροφείο θηλέων!

Μια ακόμη «Χριστουγεννιάτικη στιγμή του Λυκείου των Ελληνίδων Λαμίας» στο ορφανοτροφείο θηλέων Λαμίας!

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ

Οι Χριστουγεννιάτικες στιγμές, θεσμός πλέον για το Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας, ξεκίνησαν με ένα ξεχωριστό γλέντι για όλες τις χορευτικές του ομάδες.

IMG 0330

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ομάδα παιδιών του Λυκείου μας, φορώντας παραδοσιακές φορεσιές, επισκέφθηκαν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κον. Συμεών, τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Θ. Καραΐσκο, τους Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη, κ. Φ. Σπανό και κ. Η. Κυρμανίδη, αντίστοιχα, καθώς και τον Διοικητή του ΚΕΥΠ Ταξίαρχο Α. Περρή.

«Χριστουγεννιάτικες Στιγμές»  2019

Για μια ακόμη χρονιά το Λύκειο των Ελληνίδων Λαμίας έγραψε τις δικές του «Χριστουγεννιάτικες Στιγμές», με δημιουργική απασχόληση των παιδιών από τις δασκάλες και τις βοηθούς του Αη Βασίλη.

1

Το πρωί της 28ης Οκτωβρίου   παιδιά  του Λυκείου με παραδοσιακές  ενδυμασίες  συνοδευόμενα  από την πρόεδρο κ.Κανακίδου και μέλη του Δ.Σ. παρέστησαν στη  δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό και στην κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου.