Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.
Time Δευτ.- Παρασκ.: 06:00μμ - 09:00μμ

Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας
Time 22310-22582

«Καθένας απ΄τον τόπο του κρατεί κι ένα κομμάτι». Μια εκδήλωση με μουσικές και χορούς από την Δ.Θράκη , την Ικαρία , το Νομό Σερρών, την Θεσσαλία και την περιοχή της φλώρινας. Οι 80 χορευτές που θα λάβουν μέρος ανήκουν στη Χορευτική ομάδα, στα τμήματα των Ενηλίκων και στα τμήματα Γυμνασίου και Λυκείου. Την παράσταση θα επενδύσουν μουσικά η παραδοσιακή ορχήστρα «Μπρατίμια», καθώς και σχήματα με ζουρνάδες, χάλκινα, γκάιντα και καβάλι. Όλοι τους εκλεκτοί οργανοπαίχτες που θα προσδώσουν στους χορούς το ύφος της κάθε περιοχής. Ελπίζουμε η εκδήλωση αυτή να γίνει θεσμός και να επαναλαμβάνεται ανά τακτά διαστήματα με άλλη θεματολογία και αναφορά σε διαφορετικές περιοχές ώστε να συμπεριλάβει σιγά-σιγά όλο τον ελλαδικό χώρο. Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 ΘΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ         Ώρα προσέλευσης 20.30 - Ώρα έναρξης 21.00

«Καθένας απ΄τον τόπο του κρατεί κι ένα κομμάτι».

Μια εκδήλωση με μουσικές και χορούς από την Δ.Θράκη , την Ικαρία , το Νομό Σερρών, την Θεσσαλία και την περιοχή της φλώρινας.

Οι 80 χορευτές που θα λάβουν μέρος  ανήκουν στη Χορευτική ομάδα, στα τμήματα των Ενηλίκων και στα τμήματα Γυμνασίου και Λυκείου.

Την παράσταση θα επενδύσουν μουσικά η παραδοσιακή ορχήστρα «Μπρατίμια», καθώς και σχήματα με ζουρνάδες, χάλκινα, γκάιντα και καβάλι.

Όλοι τους εκλεκτοί οργανοπαίχτες που  θα προσδώσουν στους χορούς το ύφος της κάθε περιοχής.

Ελπίζουμε η εκδήλωση αυτή να γίνει θεσμός και να επαναλαμβάνεται ανά τακτά διαστήματα με άλλη θεματολογία και αναφορά σε διαφορετικές περιοχές  ώστε να συμπεριλάβει σιγά-σιγά όλο τον ελλαδικό χώρο.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 ΘΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Ώρα προσέλευσης 20.30  -  Ώρα έναρξης 21.00

panorama2

1ο ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ