Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.
Time Δευτ.- Παρασκ.: 06:00μμ - 09:00μμ

Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας
Time 22310-22582

ΕΝΑΡΞΗ  ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ: 2019 - 2020

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς μαθητές, γονείς και φίλους του Λυκείου ότι οι εγγραφές αρχίζουν τη Δευτέρα 16  Σεπτεμβρίου 2019 και θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 6.00 με 9.00 μ.μ. στα γραφεία  μας  Παλαιολόγου 26.

 Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και οι χοροδιδάσκαλοι συγχαίρουν τους χορευτές και τις χορεύτριες του Λυκείου μας που επέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, τους εύχονται καλές σπουδές και τους προτρέπουν να συνεχίσουν ,όπου κι αν βρίσκονται, το χορό αλλά και πάντα να θυμούνται το ΛτΕ Λαμίας απ’ το οποίο ξεκίνησαν και να έρχονται κοντά μας ,όταν το επιτρέπουν οι καινούριες υποχρεώσεις τoυς.

 Το τμήμα εκμάθησης Κρητικών χορών ,λόγω εκδήλωσης  αυξημένου ενδιαφέροντος, θα συμπεριλάβει φέτος και τη διδασκαλία ποντιακών χορών.

Το τόσο επιτυχημένο τμήμα των παιδιών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Φθιώτιδας θα λειτουργήσει και φέτος.

Η   παραδοσιακή μας χορωδία θα συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία  υπό την καθοδήγηση του καθηγητή μουσικής κ. Χαράλαμπου Ριμπά ο οποίος θα διδάσκει και θα διευθύνει τη χορωδία.

Οι δάσκαλοι αλλά και μέλη του Δ.Σ. θα βρίσκονται καθημερινά στα γραφεία μας κατά την περίοδο των εγγραφών και θα ενημερώνουν τους ενδιαφερομένους για την λειτουργία των τμημάτων.

Τα μαθήματα αρχίζουν την Δευτέρα 30  Σεπτεμβρίου 2019.

Την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 7.00 μ.μ. θα τελεστεί και ο καθιερωμένος Αγιασμός στο κτίριο της οδού Παλαιολόγου.

  «Ας κρατήσουν οι χοροί..» λοιπόν και φέτος κι όλοι μαζί μαθητές , δάσκαλοι και Διοικητικό Συμβούλιο, ας προσπαθήσουμε για 45η  χρονιά να διατηρήσουμε, μέσα από το έργο του Λυκείου, την πλούσια πολιτισμική μας παράδοση.

Μπορείτε να δείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα λειτουργίας  των τμημάτων και το βιογραφικό των χοροδιδασκάλων μας κ. Ευάγγελου Τσαγανού και κ.  Σταυρούλας Χουσιανίτη στην επίσημη ιστοσελίδα του Λυκείου στον παρακάτω υνδεσμο:

Πρόγραμμα Μαθημάτων Χορευτικών Τμημάτων 2019-2020

Το πρόγραμμα αυτό ενδέχεται να τροποποιηθεί εφ όσον κρθιεί απαραίτητο.

Ευχόμαστε σε όλους καλή χορευτική χρονιά.