Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.
Time Δευτ.- Παρασκ.: 06:00μμ - 09:00μμ

Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας
Time 22310-22582

Αγαπημένοι μας μικροί και μεγάλοι χορευτές και χορωδοί.
Αγαπημένοι γονείς και φίλοι του Λυκείου μας.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας για ακόμη μια φορά και να σας ευχηθούμε υγεία, ευπραξία στα έργα σας και ευηνεμία στους σκοπούς σας.

Όπως όλοι γνωρίζετε το ΛτΕ Λαμίας, θεσμός καθιερωμένος στην συνείδηση των συμπολιτών μας λόγω της ακάματης και αδιάλειπτης κοινωνικής και πολιτιστικής του προσφοράς, συμμορφώθηκε απόλυτα με τις ισχύουσες διατάξεις και κυρίως με αυτή της απαγόρευσης της λειτουργίας των χώρων συνάθροισης κοινού και παραμένει σε προσωρινή, ελπίζουμε, αναστολή της λειτουργίας του.

Παρά τις προσδοκίες που διαμορφώσαμε το τελευταίο τριήμερο του Μαΐου, παρά την πλήρη ελπίδων αναμονή μας, παρά τη διαρκή επαγρύπνηση και παρακολούθηση των εξελίξεων, παρά τις κοπιώδεις προσπάθειες για εξασφάλιση  εξωτερικού χώρου για την πολυπόθητη συνάντηση των χορευτών μας, το ΦΕΚ 2146/3-6-2020 που κατατάσσει τον κωδικό δραστηριότητάς  μας 94.99.16.01 στις δομές των οποίων η λειτουργία απαγορεύεται μέχρι την 1-7-2020, τοποθέτησε το έδαφος στα πόδια μας και το συναίσθημα του ανεκπλήρωτου στην ψυχή μας.

Δεν απογοητευόμαστε όμως. Ο Σεπτέμβριος θα έρθει.

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντί σας και λαμβάνοντας υπόψιν τις προδιαγραφές λειτουργίας που περιλαμβάνονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο, σας περιμένουμε για την επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων μας και μέχρι τότε…. Θερμή παράκληση:

Μείνετε αισιόδοξοι και ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!                

Το Δ.Σ.