Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.
Time Δευτ.- Παρασκ.: 06:00μμ - 09:00μμ

Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας
Time 22310-22582

Κοπή Βασιλόπιτας και ετήσιος χορός του ΛτΕ Λαμίας

Σε μια κατάμεστη αίθουσα το ΛτΕ Λαμίας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου την κοπή της βασιλόπιτας του 2020 με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Συμεών  και την παρουσία τοπικών αρχόντων, εκπροσώπων του τύπου,του Δ.Σ. του Ομίλου των Φίλων του ΛτΕ Λαμίας,

δασκάλων και χορευτών τοπικών συλλόγων, των αγαπημένων φίλων μας του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού  Φθιώτιδας και της μεγάλης οικογένειας του Λυκείου μας, μαθητών, γονέων, φίλων, χοροδιδασκάλων.

Η Πρόεδρος κα Γεωργία Κανακίδου απηύθυνε χαιρετισμό κι ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία ειρήνη και χαρούμενη διάθεση .

Στον ετήσιο χορό μας που ακολούθησε οι σπουδαίοι παραδοσιακοί δεξιοτέχνες μουσικοί και ο γνωστός και αγαπητός σε όλους Παναγιώτης Λάλεζας έδωσαν την ευκαιρία στους παρευρισκομένους να διασκεδάσουν με γνήσια ακούσματα ελληνικής παραδοσιακής μουσικής απ' όλες τις περιοχές της πατρίδας μας.

Μικροί και μεγάλοι χορευτές από όλα τα τμήματα του Λυκείου μας  παρουσίασαν αντιπροσωπευτικά δείγματα χορών πολλών περιοχών της Ελλάδας .

Η τεράστια συμμετοχή όλων σας, μας δίνει τη δύναμη να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνεχίσουμε για 46η χρονιά, να αναπτύσσουμε στα παιδιά μας μέσα από το χορό τη  μουσική και το τραγούδι την αγάπη για την πλούσια παράδοση του τόπου μας.

Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε στις νέες γενιές στοιχεία της πολιτιστικής μας ταυτότητας.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας για την ευγενική υποστήριξης τους.

Η Πρόεδρος, τα Μέλη του Δ.Σ. και οι χοροδιδάσκαλοι σας ευχαριστούμε που για άλλη μια φορά μας τιμήσατε με την παρουσία σας.