Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.
Time Δευτ.- Παρασκ.: 06:00μμ - 09:00μμ

Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας
Time 22310-22582

Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας  στον Αλμυρο

Ένα μεσημέρι Κυριακής πλημμυρισμένο από ωραία παραδοσιακή μουσική και χορούς, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν αλλά και συμμετείχαν στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Χορού Αλμυρού του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου.

Μεγάλοι αλλά και μικροί χορευτές του Τμήματος Αλμυρού μας «ταξίδεψαν» εξαιρετικά στα Επτάνησα  και  χορευτική ομάδα του Λυκείου μας παρουσίασε  τους τοπικούς μας χορούς αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες  εντυπώσεις.

Η συνάντηση και σύμπραξη αυτή των χορευτικών μας ομάδων βοήθησε στην ανάπτυξη μιας  ζεστής και φιλικής σχέσης μεταξύ  χορευτών  και χοροδιδασκάλων.

Η Πρόεδρος κ. Γεωργία Κανακίδου  με τα Μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου μας που παρευρέθηκαν , καθώς και οι χορευτές μας με τον χοροδιδάσκαλό τους , απόλαυσαν την θερμότατη φιλοξενία του ΛτΕ  Βόλου και ευχαριστούν από καρδιάς την Πρόεδρο κ. Μαρία Σπανού  και τα Μέλη του Δ.Σ. για την ευγενική πρόσκληση.

Δείτε ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα: almyrosinfo.gr