Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.
Time Δευτ.- Παρασκ.: 06:00μμ - 09:00μμ

Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας
Time 22310-22582

Συμμετοχή του Λ.τ.Ε. Λαμίας σε Εκδήλωση για τη Μητέρα στην ΆμφισσαΤο Σάββατο 11 Μαΐου 2019 το ΛτΕ Λαμίας ταξίδεψε στην Άμφισσα για να συμμετάσχει στην πρώτη εκδήλωση του νεοϊδρυθέντος Παραρτήματος Φωκίδας του ΛτΕ, που ήταν αφιερωμένη στη ΜΗΤΕΡΑ.

Στην Άμφισσα βρέθηκαν και τα αδελφά Λύκεια του Βόλου, της Θήβας και της Χαλκίδας που μαζί με τα Λύκεια Φωκίδας και Λαμίας, έλαβαν μέρος στο μουσικοχορευτικό αφιέρωμα για τη Γιορτή της Μητέρας «Είσαι πάντοτε κοντά μου, αεράκι στην καρδιά μου, ανοιξιάτικο».

Στην παράσταση αυτή η χορευτική ομάδα μας παρουσίασε χορούς από τη Μακεδονία και ιδιαίτερα από την περιοχή του Ρουμλουκιού.

Ήταν μια ευκαιρία για αντάμωμα των ΛτΕ και μια μικρή συμβολή στην επιτυχία της εκδήλωσης που ήταν δεδομένη χάρη στην άοκνη προσπάθεια της Προέδρου κ. Έφης Παναγιωτοπούλου και των Μελών του Δ.Σ. του ΛτΕ Φωκίδας. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την άρτια οργάνωση και την υπέροχη φιλοξενία.

Παρούσα και η Αντιπρόεδρος και Έφορος Παραρτημάτων του Κεντρικού ΛτΕ κ. Μαρία Παπαμάρκου, καθώς και Πρόεδροι και Μέλη των ΔΣ όλων των Λυκείων.

Καλωσορίζουμε στη Λυκειακή οικογένεια το ΛτΕ Φωκίδας και ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στο κοινό μας έργο.