Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.
Time Δευτ.- Παρασκ.: 06:00μμ - 09:00μμ

Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας
Time 22310-22582

«Ένα είναι τ΄αηδόνι...»

«Ένα είναι τ΄αηδόνι ..» και το βράδυ της 9ης  Ιουνίου στη Θερινή Δημοτική Σκηνή  μας ταξίδεψε με το κελάηδημά του από τον Πόντο και τη Μ.      Ασία ως τα νησιά του Ιονίου και από τη Θράκη ως τη Θάσο τις Σέρρες και τη Χαλκιδική.

Στη σκηνή του κατάμεστου θεάτρου οι μαθητές των προσχολικών, σχολικών, κι εφηβικών τμημάτων μαζί με το τμήμα του Ε.Ε.Ε.Κ και των αρχαρίων ενηλίκων  παρουσίασαν χορούς και τραγούδια των περιοχών που μας ταξίδεψε το αηδόνι…

Η παραδοσιακή  ορχήστρα που συνόδευε τα παιδιά μας με τις υπέροχες μουσικές  και τα τραγούδια ενθουσίασε χορευτές και κοινό.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που για 45η χρονιά μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους για να τα διδάξουμε με συνέπεια και ήθος την παράδοση του τόπου μας ώστε να την αγαπήσουν και να τη συνεχίσουν για να διατηρηθεί  ο  σπουδαίος λαικός μας πολιτισμός .

Η εκδήλωσή μας τελούσε υπό την αιγίδα του Δημού Λαμιέων τον οποίο και ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους ευγενικούς  χορηγούς μας για την υποστήριξη τους .

Περιμένουμε τους συμπολίτες μας να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και στην εκδήλωση της 26ης Ιουνίου με  μουσικές και χορούς από όλη την Ελλάδα που θα παρουσιάσει η Χορευτική Ομάδα του Λυκείου και τα τμήματα των Ενηλίκων.

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. καθώς και οι χοροδιδάσκαλοι ευχαριστούμε από καρδιάς τα παιδιά μας καθώς και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και ευχόμαστε «Καλό καλοκαίρι» και καλή αντάμωση τον  Σεπτέμβρη!!

«Ένα είναι τ΄αηδόνι ..»

«Ένα είναι τ΄αηδόνι ..»