Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.
Time Δευτ.- Παρασκ.: 06:00μμ - 09:00μμ

Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας
Time 22310-22582

 

Κούλα Δασκαλοπούλου Πρόεδρος του Λ.Ε.Λ. 2011-2013

Κούλα μας αγαπημένη, να ’μαστε μαζεμένοι όλοι εδώ, με συντριμμένη την καρδιά και δάκρυα στα μάτια για να σε αποχαιρετήσουμε και να σε κατευοδώσουμε, Κούλα μου, στο τελευταίο σου ταξίδι. Βιάστηκες, κορίτσι μου, βιάστηκες πολύ. Ο κόσμος έχει μεγάλη ανάγκη από ανθρώπους σαν εσένα. Μας ήσουν τόσο πολύτιμη, τόσο  απαραίτητη, με το χαμόγελο πάντα στα χείλη, με τη φυσική σου ευγένεια, τη θετική αύρα που σε περιέβαλλε, με τη φωτεινή σου παρουσία, την αμέριστη προσφορά σου, όλα τα χαρίσματά σου που ενέπνεαν όλους και ειδικά όλες εμάς στο Λύκειο των Ελληνίδων που σε περιμέναμε πώς και πώς, που μας πλημμύρισες χαρά και ελπίδα, όταν ήρθες λίγο πριν το Πάσχα, Πρόεδρος εν ενεργεία στο Λύκειο.

  Πάλεψες παλικαρίσια στα μαρμαρένια αλώνια, Κούλα μου, με τη δύναμη που δίνει η πίστη, με αισιοδοξία και υπομονή. Δίπλα σου αγωνιζόταν και ο αγαπημένος σου σύζυγος, φρουρός ακοίμητος, και όλοι, άλλοι με την παρουσία τους, άλλοι με τη σκέψη και την προσευχή. Πάλεψες ...αλλά αλλιώς ήρθαν τα πράγματα... Μας φεύγεις... Όμως δε νικήθηκες... Αφήνεις πίσω σου την ωραία σας οικογένεια, τα θαυμάσια παιδιά σου που μεγάλωσες, και για όλους εμάς αφήνεις το φωτοβόλο σου παράδειγμα και το δημιουργικό σου έργο, όπου κι αν πέρασες.

  Δε θα χαθεί τίποτε απ’ αυτά. Ειδικά στο Λύκειο, έχουμε παρακαταθήκη τις προτάσεις σου, τις ιδέες σου, τα όνειρά σου, όσα δεν πρόλαβες να πραγματοποιηθούν. Όλα θα γίνουν, όπως τα ήθελες, Κούλα μου.
  Θα μας εμπνέεις, θα σε θυμόμαστε, θα σε αγαπάμε πάντα.
  Καλό σου ταξίδι, αγαπημένη.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013


 ΨΗΦΙΣΜΑ. Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Λαμίας με βαθύτατη οδύνη και ανείπωτη θλίψη για τη σκληρή απώλεια της εν ενεργεία προέδρου του, Κούλας Δασκαλοπούλου, συνήλθε εκτάκτως σήμερα, Σάββατο 22 Ιουνίου 2013 και αποφάσισε:

  1. Να κηρύξει τριήμερο πένθος.
  2. Να αναρτηθούν μεσίστιες οι σημαίες και στα δύο κτίρια του Λυκείου.
  3. Να παραστεί σύσσωμο το Δ. Σ. κατά την εξόδιο ακολουθία.
  4. Να εκφωνηθεί αποχαιρετισμός.
  5. Να της προσφέρει παραδοσιακό κόσμημα και το διακριτικό σήμα του Λυκείου για το τελευταίο της ταξίδι.
  6. Να παρατάξει τιμητικό άγημα από χορευτές και χορεύτριες του Λυκείου με παραδοσιακές φορεσιές.
  7. Να σταλεί στέφανος στην εκκλησία.
  8. Να παραγγείλει στη μνήμη της μια φορεσιά για την Ιματιοθήκη του Λυκείου.


Το Δ. Σ.